miercuri, 10 iunie 2009

Chicken stir-fry

3 linguri de ulei de măsline, un cubuleț de ghimbir tăiat felii, un fir de lemongrass, 1 cățel de usturoi tăiat felii, 1 legătură de ceapă verde tăiată rondele, un piept de pui tăiat cuburi, diverse legume (un morcov, un dovlecel cu coajă, un ardei roșu, toate tăiate julienne, o mână de fasole verde opărită în prealabil, o cană de mazăre), sos de soia, paste chinezești

Se încinge uleiul, se adaugă ghimbirul, lemongrassul și usturoiul și se prăjesc 2 minute. Se filtrează uleiul și se adaugă ceapa și după câteva minute se adaugă puiul tăiat cubulețe. Se prăjește puiul 5 minute și apoi se adaugă legumele și puțină apă și se călesc cca 20 minute. Se condimentează cu sosul de soia.
Se fierb separat pastele și se adaugă la sfârșit peste legume și se mai prăjesc 2 minute.
Se condimentează după gust cu... sos de soia :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu