marți, 7 aprilie 2009

Supa de cartofi cu praz si kaiser

25 g unt, 3 felii de kaiser, taiate bucati, o ceapa, cubulete, 400 gr praz spalat bine si feliat, 3 cartofi de marime medie, curatati de coaja si taiati cubulete, 1.5 l supa de legume fierbinte, o cutie de smantana, 4 felii de kaiser pentru garnitura

Se topeste untul intr-o tigaie mare, se adauga kaiserul si ceapa si se calesc pana devin aurii. Se adauga prazul si cartofii, se amesteca bine, se acopera si se lasa la foc moale aprox. 5 minute. Din cand in cand se amesteca ca sa nu se prinda. Se adauga supa, se asezoneaza, se acopera si se lasa la fiert aprox. 20 de minute pana se inmoaie legumele. Se lasa la racorit cateva minute, apoi se amesteca in blender cu smantana. Se condimenteaza dupa gust. Se presara cu kaiser crocant si se serveste cu crutoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu