joi, 19 martie 2009

Tarta cu bacon si branza cu mucegai

Azi a fost zi de gateala, asa ca am facut o tarta delicioasa si usor de facut ;P
Din pacate nu am avut rucola dar am inlocuit-o cu untisor!

1 aluat de pateuri, 100 gr bacon taiat cubulete, 1 legatura ceapa verde taiata rondele, 2 oua batute usor, 300 gr crema de branza de vaci, 2 maini de rucola, 50 gr branza cu mucegai faramitata, 2 linguri seminte de pin

Se incinge cuptorul la 160 grade Celsius. Se unge cu unt o forma de tarta si se aseaza aluatul de pateuri. Se amesteca baconul, ceapa verde, ouale, branza de vaci si rucola, se condimenteaza si apoi se toarna in forma. Se presara pe deasupra branza cu mucegai si semintele de pin si se da 30 minute la cuptor. Se lasa putin sa se raceasca, se taie felii si se serveste cu salata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu