vineri, 20 martie 2009

Cordon Bleu

Inca o reusita culinara ;P pe care o impartasesc cu restul lumii...
Traiasca Good Foods ca publica retete comestibile si usor de facut!

4 fileuri de porc (pentru snitele), 4 felii de cascaval, 4 felii de sunca, 1/2 cana faina, 1 cana pesmet, 1 ou amestecat cu 1 lingura de lapte, 3 linguri ulei, 1 lamaie taiata felii pentru servit, sare, piper

Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Asaza snitelele de porc pe un fund de lemn. Pune pe fiecare snitel o felie de cascaval si una de sunca. Impatureste marginile bucatii de carne pentru a sigila cascavalul si sunca in interior. Prinde marginile cu o scobitoare. Pregateste 3 farfurii diferite, una cu faina, alta cu pesmet si ultima cu ou. Trece fiecare pachetel de carne prin pesmet, faina, ou si din nou pesmet. Incalzeste uleiul intr-un vas de jena si adauga pachetelele de carne. Lasa-le pe foc timp de 5 minute pana devin aurii, apoi intoarce-le si pune vasul la cuptor timp de 15 minute. Serveste cu felii de lamaie si legume fierte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu