sâmbătă, 2 mai 2009

Salata de oua cu ciuperci si struguri


4 ouă, 5 ciuperci, 150 gr boabe de struguri negri, 200 gr kaiser, 2 fire ceapă verde, 100 ml maioneză, 3 linguri smîntînă, 1 linguriță muștar dulce, sare, piper

Se fierb ouăle și se curăță de coajă. Se păstrează un gălbenuș, iar restul de ouă se taie cubulețe mici. Ciupercile se curăță și se taie felii. Strugurii se spală, se taie pe jumătate și se scot sâmburii. Kaiserul se taie cubulețe și se călește 2 minute împreună cu ciupercile. Ceapa se taie rondele și se amestecă cu strugurii, ouăle, ciupercile și kaiserul. Maioneza se amestecă cu gălbenușul fiert, smântâna și muștarul și se toarnă peste ingrediente. Se amestecă bine și se condimentează după gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu