Inca o reusita culinara ;P pe care o impartasesc cu restul lumii...
Traiasca
Good Foods ca publica retete comestibile si usor de facut!
4 fileuri de porc (pentru snitele), 4 felii de cascaval, 4 felii de sunca, 1/2 cana faina, 1 cana pesmet, 1 ou amestecat cu 1 lingura de lapte, 3 linguri ulei, 1 lamaie taiata felii pentru servit, sare, piper
Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Asaza snitelele de porc pe un fund de lemn. Pune pe fiecare snitel o felie de cascaval si una de sunca. Impatureste marginile bucatii de carne pentru a sigila cascavalul si sunca in interior. Prinde marginile cu o scobitoare. Pregateste 3 farfurii diferite, una cu faina, alta cu pesmet si ultima cu ou. Trece fiecare pachetel de carne prin pesmet, faina, ou si din nou pesmet. Incalzeste uleiul intr-un vas de jena si adauga pachetelele de carne. Lasa-le pe foc timp de 5 minute pana devin aurii, apoi intoarce-le si pune vasul la cuptor timp de 15 minute. Serveste cu felii de lamaie si legume fierte.
Traiasca
Good Foods ca publica retete comestibile si usor de facut!4 fileuri de porc (pentru snitele), 4 felii de cascaval, 4 felii de sunca, 1/2 cana faina, 1 cana pesmet, 1 ou amestecat cu 1 lingura de lapte, 3 linguri ulei, 1 lamaie taiata felii pentru servit, sare, piper
Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Asaza snitelele de porc pe un fund de lemn. Pune pe fiecare snitel o felie de cascaval si una de sunca. Impatureste marginile bucatii de carne pentru a sigila cascavalul si sunca in interior. Prinde marginile cu o scobitoare. Pregateste 3 farfurii diferite, una cu faina, alta cu pesmet si ultima cu ou. Trece fiecare pachetel de carne prin pesmet, faina, ou si din nou pesmet. Incalzeste uleiul intr-un vas de jena si adauga pachetelele de carne. Lasa-le pe foc timp de 5 minute pana devin aurii, apoi intoarce-le si pune vasul la cuptor timp de 15 minute. Serveste cu felii de lamaie si legume fierte.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu